[Afisz. Incipit] W sobotę, dnia 11-go stycznia 1947 roku ... odbędzie się w sali Kinoteatru "Światowid" Wielki Wiec Wyborczy ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu wyborczym Miejskiego Komitetu Wyborczego Stronnictw Bloku Demokratycznego.
Keywords: Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.