[Afisz teatralny. Incipit:] Adolf Nowaczyński - Wielki Fryderyk / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1979)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce 19.04.1979 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Lech Hellwig-Górzyński, scenografia Krzysztof Pankiewicz.