Regulacja emocjonalna u dorosłych z rodzin alkoholików / Lidia Cierpiałkowska. - Cierpiałkowska, Lidia (1950- ).
Regulacja emocjonalna u dzieci i dorosłych z rodzin alkoholików, narzędzia badawcze, charakterystyka grupy badanej, wyniki badań.