Książki Zofii i Janusza Kwaśników W . J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1967)
Przedstawia pośrodku gałązki róż, po bokach stylizowane halabardy. U góry napis: Książki Zofii i Janusza Kwaśników. Sygn. aut. w obrębie kompoz.