Książki Zofii i Janusza Kwaśników - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Kwaśnik, Janusz; Kwaśnik, Zofia ([Malbork, 1967)
Przedstawia pośrodku gałązki róż, po bokach stylizowane halabardy. U góry napis: Książki Zofii i Janusza Kwaśników. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce i data wg bibliogr.
60 exlibrisów rytował w miedzi Wojciech Jakubowski, Malbork 1968