Zebranie inauguracyjne Odziału Wybrzeża Naczelnej Organizacji Technicznej. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o spotkaniu 18.12.1946 r. na Politechnice Gdańskiej.
Keywords: Naczelna Organizacja Techniczna; Politechnika Gdańska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie intelektualne