Ex Libris Jan Pavek / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Pawie pióro, napis wzdłuż krawędzi: Ex Libris Jan Pavek. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.