Zur Geburstsfeier unseres Hochw. Mstr's v. St. Brdr Blindow 1844. ([Gdańsk : s.n.], 1844)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich loży Eugenia na cześć urodzin brata Blindow.
Miejsce wyd. na podst. katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty