[Bazylika św. Mikołaja w Gdańsku] - Zabłocka-Mohl, Maria (1907-1989). ([Gdańsk], 1956)
Przedstawia Bazylikę św. Mikołaja w Gdańsku.
Tytuł nadany przez katalogującego według treści kompozycji.
Miejsce powstania według działalności autorki.
W lewym dolnym rogu kompozycji kredką data i podpis autorki: M. Zabłocka.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Grafika -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Bazylika św. Mikołaja (Gdańsk, Polska).; Gdańsk (Polska) -- w sztuce