Zrzeszenie Kaszubsko-Pomorskie : 1956-1976 / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1976)
Grafika okolicznościowa, rocznicowa, wykonana z okazji dwudziestolecia powstania Zrzeszenia Kaszubsko-Pomorskiego. Siedzący Gryf, nad nim w półkolu napis: Zrzeszenie Kaszubsko-Pomorskie i fruwające skrzydlate postacie, u dołu daty 1956 - 1976.