Zrzeszenie Kaszubsko-Pomorskie : 1956-1976 - Stryjec, Ryszard (1932-1997). (1976)
Grafika okolicznościowa, rocznicowa, wykonana z okazji dwudziestolecia powstania Zrzeszenia Kaszubsko-Pomorskiego. Siedzący Gryf, nad nim w półkolu napis: Zrzeszenie Kaszubsko-Pomorskie i fruwające skrzydlate postacie, u dołu daty 1956 - 1976.
Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Keywords: Zrzeszenie Kaszubsko-Pomorskie.; Grafika -- Polska -- 1970-2000.