Ex libris Gdansk Library of Polish Academy of Sinces / Daiva Gudelyté. - Gudelytė, Daiva (1968- ). (2016)
Przedstawia kompozycję z trójkątów i rombów, napis z prawej strony: ex libris, u dołu: Gdansk Library of Polish Academy of Sinces. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut., symbol techniki graf. i data.