[Piesek] - Płoński, Michał (1778-1812). ([Amsterdam], 1802)
Przedstawia siedzącego pieska.
W polu kompozycji, u dołu, po lewej podpis autora: M Plonski f. Obok, po lewej od podpisu, liczba: 13.
Tytuł wg cytowanej bibliografii.
Miejsce wydania na podstawie analogii kompozycji i daty wydania.
Michał Płoński. Monografje artystyczne tom X / Władysław Tatarkiewicz. - Warszawa 1926
Keywords: Grafika -- Polska -- 19 w