Ul. Długa - fragment - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia fragment elewacji kamienic przy ul. Długiej w Gdańsku, 1987 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie przez autora fot.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie