Schöne Pelze : Herbst 1930 / Eduard Griese Pelz-Specialhaus ; Phot. Schneider. - Schneider (fotograf) (s.n., 1930)
Katalog handlowy z kolekcją na jesień 1930 zakładu kuśnierskiego w przedwojennym Gdańsku ; znajdował się na Gr. Scharmachergasse (Kołodziejska) 4.