[Afisz. Incipit] Młodzież Gazowni Miejskiej urządza dnia 2 sieprnia 1947 r. ... wielką zabawę ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w sali Gazowni Miejskiej (Wałowa 18).
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.