[Afisz teatralny. Incipit:] Atrakcyjny wieczór piosenki i humoru ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o występach Mieczysława Fogga i Stefana Wiecheckiego 6.10.1948 r. w Tetarze Wielkim Gdańsk-Wrzeszcz.