Ex Libris Eugene Strens - Gaudaen, Gerard (1927-2003).; Strens, Eugène (1899-1980). ([S. l., 1961)
Przedstawia leżącą przy wielkiej muszli syrenę czytającą książkę, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Eugene Strens. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i data.
Keywords: Ekslibris belgijski