[Afisz teatralny. Incipit:] Zweites Abonnement. No. 14. Danzig Heute Mittwoch, den 6. Dezember 1820. Johanna von Montfaucon. Ein romantisches Gemälde aus dem 14ten Jahrhundert in 5 Aufzügen, von Kotzebue. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1820)
Afisz przedstawienia "Johanna von Montfaucon. Ein romantisches Gemälde aus dem 14ten Jahrhundert in 5 Aufzügen" Augusta von Kotzebue.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Kotzebue, August von -- (1761-1819).; Stadttheater (Gdańsk) -- historia; Teatry -- Polska; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w