Libri Adama B. [Burnieskiego] / R. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1959)
Przedstawia ekran telewizora, na nim dwie maski teatralne i napis: Libri Adama B. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.