Czyn młodzieży / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia młodzie ze szkoły nr 44 w Gdańsku porządkującą ulicę Chłopską w Gdańsku-Przymorzu, 5 kwietnia 1978 rok.