[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o przeprowadzeniu przeglądu technicznego pojazdów mechaniczych na terenie miasta Gdańska / Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujacy o przeglądzie technicznym pojazdów mechaniczych na terenie miasta Gdańska w terminie od 1 stycznia do 10 marca 1954 roku.