[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o przeprowadzeniu przeglądu technicznego pojazdów mechaniczych na terenie miasta Gdańska - Gdańsk (Polska). Miejska Rada Narodowa. Prezydium (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujacy o przeglądzie technicznym pojazdów mechaniczych na terenie miasta Gdańska w terminie od 1 stycznia do 10 marca 1954 roku.
Pod tekstem: Gdańsk, dnia 22 grudnia 1953 r. Przewodniczący Prezydium Miejskiej Rady Narodowej (-) Szmidt Stanisław.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Pojazdy mechaniczne -- prawo -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.