Ein letzes Wort in letzter Stunde! - Deutsche Partei für Fortschritt und Wirtschaft (Gdańsk). (Danzig : [s.n., 1923)
Ulotka z okresu wyborów do gdańskiego Volkstagu w 1923 r.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne