Exlibris Nadin Nos 2008 / O. Samosûk. - Samosûk, Olga (1958- ). ([wydawca nieznany], 2008)
Przedstawia na tle kwadratowych kafli antycznego klęczącego łucznika. Napis z lewej strony: Exlibris, u dołu: Nadin Nos 2008. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data, niżej dwa ślepe wyciski, jeden prostokątny z pięcioma kólkami i napisem: Olimpik Games Chin 2008; drugi okrągły.