Kommissya Rządząca. [Inc.:] Pragnąc walczącym za oswobodzenie Oyczyzny Rodakom okazać uroczysty dowód wdzięczności Narodowey, stanowiemy na przełożenie Dyrektorium Generalnego, za wnioskiem W. Dyrektora Sprawiedliwości, to co nastepuie [...] : [Działo się w Warszawie na Sessyi, dnia 31. Marca, 1807 / Stanisław Małachowski, Feliks Łubieński, Jan Łuszczewski]. - Małachowski, Stanisław (1736-1809); Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812); Łubieński, Feliks (1758-1848) (s. n., 1807)
Druk ulotny zaw.: uchwałę o tym, że dzieci i wdowy poległych rodaków zostaną pod opieką narodową, z dnia 31. Marca 1807.