Ex libris x. L. Formanowicza / [Stanisław Jakubowski]. - Jakubowski, Stanisław (1885-1964) ([wydawca nieznany], 1924)
Przedstawia drewniany kościół, u dołu napis: Ex libris x. L. Formanowicza. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.