Ex libris x. L. Formanowicza - Jakubowski, Stanisław (1885-1964).; Formanowicz, Leon (1878-1942). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1924)
Przedstawia drewniany kościół, u dołu napis: Ex libris x. L. Formanowicza. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.