[Gdynia] [Zespół mieszkaniowy Banku Gospodarstwa Krajowego] / fot. Tadeusz Wański. - Wański, Tadeusz (1894-1958) (Tadeusz Wański, Fotografik Gdynia ul. Warszawska 5, 1945)
Przedstawia budynek zespołu mieszkaniowego Banku Gospodarstwa Krajowego, widok od strony ul. 10 Lutego, ok. 1950 r.