Wystawa o Heweliuszu w Bibliotece Gdańskiej. (Gdańsk, 1971)
Przedstawia stare druki w czytelni zbiorów specjalnych eksponowane na wystawie w Bibliotece Gdańskiej PAN, 1971.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Biblioteka Gdańska -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Stare druki -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk