Antoni Madaliński Generał Woysk Polskich. - Simon, Karol Antoni ( -1841). (Poznań i Berlin Poznań i Berlin w Litografii K.A. Simona, 1829)
Przedstawia Antoniego Madalińskiego w półpostaci 3/4 w lewo, głowa 3/4 w prawo, w mundurze.
Data powstania na podstawie bibliografii.
Pod kompozycją tytuł.
Poniżej informacja o wydawcy.
Katalog portretów osobistości polskich i obcych w Polsce działających, t. 3, L-O
Keywords: Madaliński, Antoni -- (1739-1804); Generałowie; Grafika polska; Litografia