Ex Libris René Wattiez Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1966)
Mężczyzna grający na bębnie, napis: Ex Libris René Wattiez. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.