Zarządzenie Komendanta Uzupełnień Gdynia. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z tekstem zarządzenia z dn. 23.04.1947 r. w sprawie rejestracji wszystkich mężczyzn posiadających obywatelstwo polskie urodzonych w roku 1927.