Zarządzenie Komendanta Uzupełnień Gdynia. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z tekstem zarządzenia z dn. 23.04.1947 r. w sprawie rejestracji wszystkich mężczyzn posiadających obywatelstwo polskie urodzonych w roku 1927.
Keywords: Służba wojskowa obowiązkowa -- Polska -- 1945-1970 -- źródła; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła