[Afisz. Incipit] Setki tysięcy ludzi dobrowolnie opodatkowuje się grając w Toto-lotka ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1960)
Sztrajfa zachęcająca do wpłat na budowę szkół 1000-lecia.
Keywords: Tysiąclecie chrztu Polski (966-1966) -- druki ulotne; Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.