[Biskup Edmund Nowicki w kościele Najświętrzego Serca Jezusowego we Wrzeszczu] / Pracownia Fotografii Artystycznej Pepliński Edmund. - Pepliński, Edmund (1959)
Przedstawia biskupa Edmunda Nowickiego siedzącego w stallach kościoła Najświetrzego Serca Jezusowego, 1959 roku.