[Biskup Edmund Nowicki w kościele Najświętrzego Serca Jezusowego we Wrzeszczu] - Pepliński, Edmund (Gdańsk, 1959)
Przedstawia biskupa Edmunda Nowickiego siedzącego w stallach kościoła Najświetrzego Serca Jezusowego, 1959 roku.
Data według przedstawienia.
Tytuł nadany przez katalogującego według przedstawienia.
Fotograf według pieczątki na rewersie.
Keywords: Nowicki, Edmund -- (1900-1971) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk