Wezwanie do ludności autochtonicznej powiatu lęborskiego - Trapszo, Tadeusz (1894-1958). (Elbląg : [s.n.], 1946)
Wezwanie do składania roszczeń z 6.09.1946.
W tekście brak pol. znaków.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła