[Afisz teatralny. Incipit] Thornton Wilder - Nasze miasto = Our Town / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 26.08.1972 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Lech Hellwig-Górzyński, scenografia Ali Bunsch, pantomima Leon Górecki, opracowanie muzyczne Jerzy Michalak.