[Afisz teatralny. Incipit] Thornton Wilder - Nasze miasto = Our Town - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1972)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 26.08.1972 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Lech Hellwig-Górzyński, scenografia Ali Bunsch, pantomima Leon Górecki, opracowanie muzyczne Jerzy Michalak.
Keywords: Michalak, Jerzy Marian -- (1933-2020) -- druki ulotne; Bunsch, Ali -- (1925-1985) -- druki ulotne; Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.