Ex Libris Hermann Wiese W. Kotkowski. - Kotkowski, Włodzimierz (1942-2011) (1983)
Na stole na pozwijanych arkuszach papieru jabłko, obok niego napis: Ex Libris. Wzdłuż dolnej krawędzi napis: Hermann Wiese.