[Afisz teatralny. Incipit:] Scena Młodzieżowa przedstawia radziecką bajkę współczesną A. Simukowa Baśń o siedmiu czarodziejach - Miejski Teatr Miniatura (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Inscenizacja i reżyseria: T. Bołgaty, scenografia: Zofia Gutkowska i Jerzy Nowosielski, muzyka: Henryk Jabłoński, kierownik literacki: Lech Bądkowski, kierownik muzyczny: Janusz Gerwan.
Keywords: Miejski Teatr Miniatura (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.