Formuły metatekstowe otwierające i zamykające tekst w encyklikach Jana Pawła II - Gajewska, Urszula (2015)
Zakres i treść: otwieranie tekstu encyklik - rama inicjalna, zamykanie tekstu encyklik - rama finalna.
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 122-123.
Streszcz. ang.