Dr. Rapcsák András Könyve / Bela Stettner. - Stettner, Bela (1928-1984) (1963)
Pod drzewem siedzący męzczyzna, obok tablica z napisem: Dr. Rapcsák András Könyve oraz biegnąca kobieta. Sygnatura artysty BS w obrębie kompozycji.