Ex Libris Ks. Zygmunta Iwickiego Rycerza Grobu Chrystusa w Jerozolimie. - Golec, Józef (1935-2017) ([Wydawca nieznany], 2015)
Na koronkowej prostokątnej serwetce po środku Krzyż Jerozolimski, niżej faksymila podpisu właściciela ekslibrisu wokoło napis: Ex Libris Ks. Zygmunta Iwickiego Rycerza Grobu Chrystusa w Jerozolimie.