Marienwerder. Blick in den Hof des Ordensschlosses P.E. Gabel. - Gabel, Paul Emil (1875-1938) (Kunstverlag Wendt Groll, 1908)
Przedstawia widok na zamek kapituły pomezańskiej w Kwidzynie, mylnie określony w tytule jako zamek krzyżacki.