Kościół Świetych Piotra i Pawła w odbudowie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1976)
Przedstawia kościół pod wezwaniem Świetych Piotra i Pawła w Gdańsku przy ulicy Żabi Kruk, 15 pażdziernika 1976 r.