Kościół Świetych Piotra i Pawła w odbudowie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1976)
Przedstawia kościół pod wezwaniem Świetych Piotra i Pawła w Gdańsku przy ulicy Żabi Kruk, 15 pażdziernika 1976 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Ulica Żabi Kruk (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk