[Afisz. Incipit] Hallo Hallo Polski Zw. b. Więźniów Politycznych i Hitl. Obozów Koncentracyjnych zaprasza na Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 27.07.1947 r. w lokalu "Polonii" za kanałem.