Die Ober-Pfarrkichrche S. Maria in Danzig gesehen von Süd-West gegen Nord-Ost hin A. L. Randt. - Randt, August Lobegott (1794-1859) (1852)
Przedstawia wnętrze Kościoła Mariackiego w Gdańsku, widok z południowej nawy transeptu w kierunku północnego wschodu.